Καθαριστικό teak wonder brightener Barka 4L

  1. Αρχική
  2. Συντήρηση
  3. Φροντίδα Teak
  4. Καθαριστικό teak wonder brightener Barka 4L
Καθαριστικό teak wonder brightener Barka 4L Φροντίδα Teak
  • Κατασκευαστής: Barka
  • Κωδικός Προϊόντος:
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Το TEAK WONDER® BRIGHTENER είναι μια διαδικασία φωτισμού που χρησιμοποιείται για την εξάλειψη της σκίασης από το teak, η οποία μπορεί ακόμα να επιμείνει ακόμη και μετά την εφαρμογή του TEAK WONDER® CLEANER. Η εφαρμογή του TEAK WONDER® BRIGHTENER δεν είναι πάντα απαραίτητη, αλλά όταν χρησιμοποιείται σε γηρασμένες επιφάνειες έχει ένα αποτέλεσμα που φαίνεται θαυματουργό: το teak ξαναβρίσκει το φυσικό του χρώμα (σαν πρόσφατα λειασμένο αλλά χωρίς να αφαιρεί πολύτιμα στρώματα κόκκου).


Η διαδικασία φωτισμού πρέπει να πραγματοποιείται σε υγρή επιφάνεια, ιδανικά αμέσως μετά τον καθαρισμό. Εφαρμόστε το TEAK WONDER® BRIGHTENER με φειδώ και ομοιόμορφα για να αποφύγετε ένα αποσπασματικό αποτέλεσμα και στη συνέχεια πλύνετε το κατάστρωμα.
Η επίδραση του TEAK WONDER® BRIGHTENER, είναι άμεση και το αποτέλεσμα άμεσο. Όπως και με το καθαριστικό, ξεπλύνετε το διάλυμα με άφθονο φρέσκο ​​νερό. Το προϊόν δεν είναι ούτε καυστικό ούτε επιθετικό και δεν θα καταστρέψει τους αρμούς, το χρώμα ή το υλικό. Μόλις στεγνώσει, η επιφάνεια είναι έτοιμη για εφαρμογή προστατευτικού TEAK WONDER® DRESSING & SEALER.
Ξεπλύνετε προσεκτικά κάθε προϊόν που έχει μείνει σε επιφάνειες μη teak.

Η κάλυψη είναι περίπου 8-10 m2/ltr (ανάλογα με την κατάσταση του ξύλου).

 

Ετικέτες: Φροντίδα, Teak