ΠΡΟΣΘΕΤΟ DIESEL STARTRON STAR BRITE

  1. Αρχική
  2. Συντήρηση
  3. Πρόσθετα Νερού-Καυσίμου
  4. ΠΡΟΣΘΕΤΟ DIESEL STARTRON STAR BRITE
ΠΡΟΣΘΕΤΟ DIESEL STARTRON STAR BRITE Πρόσθετα Νερού-Καυσίμου
  • Κωδικός Προϊόντος:
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

250ml     Κωδ. 926776          500ml     Κωδ. 926778          1,0L     Κωδ. 926782

Το Star Tron Enzyme Fuel Treatment είναι ένα πολυλειτουργικό πρόσθετο καυσίμου που χρησιμοποιεί μια μοναδική τεχνολογία ενζύμων που επιτρέπει σε όλους τους κινητήρες να ξεκινούν εύκολα και να λειτουργούν ομαλά, ακόμα και μετά από μήνες αδράνειας. Εξαλείφει και αποτρέπει προβλήματα καυσίμου, διασπά το υπερβολικό νερό και τη λάσπη -Μέγεθος micron, που του επιτρέπει να καίγεται με ασφάλεια κατά την κανονική λειτουργία του κινητήρα.

Το Star Tron® αυξάνει την οικονομία καυσίμου καθαρίζοντας ολόκληρο το σύστημα παροχής καυσίμου, αφαιρώντας εναποθέσεις ενώ τροποποιεί τον τρόπο καύσης του καυσίμου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πληρέστερη και ομοιόμορφη καύση, μέγιστη απόδοση, αυξημένη απόδοση καυσίμου, μειωμένες εκπομπές ρύπων και αξιόπιστη λειτουργία. Το Star Tron εξαλείφει τη συσσώρευση άνθρακα από καυστήρες, μπεκ και εξαρτήματα εξάτμισης.

Το Star Tron θα σταθεροποιήσει το καύσιμο για έως και δύο χρόνια, αποτρέποντας το σχηματισμό  στερεών αποθέσεων που φράζουν τα μπεκ ψεκασμού καυσίμου. Το Star Tron μπορεί να βοηθήσει στην αναζωογόνηση των παλαιών καυσίμων είναι ασφαλές για όλους τους κινητήρες και η υπερβολική δόση δεν είναι επιβλαβής.

Ετικέτες: ΠΡΟΣΘΕΤΟ, DIESEL, STARTRON, STAR, BRITE, Πρόσθετα, Νερού-Καυσίμου