Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]

Με αφετηρία την αγάπη για την θάλασσα και την θέληση μας για παροχή υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμού σκαφών αναψυχής δημιουργήσαμε την εταιρία DIMARE.

Η πολυετής συνεργασία και οι σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει με την πλειονότητα των κορυφαίων Ελλήνων κατασκευαστών πολυεστερικών - φουσκωτών σκαφών και εμπόρων, καθώς επίσης και οι αποκλειστικές συνεργασίες με ξένους οίκους, μας καθιέρωσαν στο χώρο του ναυτιλιακού εξοπλισμού και μας καταξίωσαν στη συνείδηση των πελατών μας.

Η επιθυμία για επέκταση των δραστηριοτήτων μας σε νέους τομείς και η διαρκής αναζήτηση καινοτόμων προϊόντων και τεχνικών εφαρμογών, μας οδήγησε στη δημιουργία ενός άνετου σύγχρονου καταστήματος, στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, με σκοπό την παρουσίαση ποιοτικών προϊόντων με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Διαθέτοντας μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ και εξειδικευμένους συνεργάτες, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε υπεύθυνη τεχνική υποστήριξη και συμβουλές, δίνοντάς σας λύσεις για θέματα εξοπλισμού και συντήρησης του σκάφους.

Με άξονα την πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, υπάρχει δυνατότητα παράδοσης των προϊόντων που επιθυμείτε στο χώρο που βρίσκεται το σκάφος (μαρίνα, parking σκαφών).

Αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις της νέας μας προσπάθειας, η θέληση για προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών αποτελεί το δικό μας κίνητρο και η πολυετής εμπειρία μας τη δική σας εγγύηση.